seebyemy

Montäna

In Resa on januari 28, 2009 at 9:46 e m

_

Jag drömmer mig bort, tillbaka till cowboyhattar, revbenspjäll med barbquesås och vyer som inte går att beskriva.  Bilderna ovan får tala.

Vi anländer till en gammal, idyllisk tågstation(hotellet) i ett kallt Montana i September månad. Vi ska plåta en höstkollektion så varma tröjor och gummistövlar finns som tur är i bagaget. Min privata packning är tyvärr något tunnare. Kölden var ihärdig i Sverige och längtan efter sol lade grunden för min ”lätta” packning. Första dagen ger jag och fotoassistenten oss iväg för att shoppa varma regnjackor. Vi hoppar upp i en buss som är stor som en barack men min kollega manövrar denna jätte galant och lägger sig på tuten som vilken inhemsk montänare som helst. Vi är redan ETT med Montana!

Första timmarna på fotodag nr.1 börjar bra med ett par bilder avklarade. Fantastiskt ljus och vidstreckt natur. Slingrande vägar längs kullarna, och frisk ren luft!! Vilken känsla! .. Men innan vi hinner reagera är himlen svart och regnet öser ner. Vi hittar en liten restaurang på toppen av kullen och gör oss snabbt hemmastadda och blir omhändertagna. Stora brasan värmer och alla de vackra uppstoppade djurhuvuden känns levande. Vi ska tillbringa en vecka i detta fantastiska ”djurrika” land. Människorna och inredningen gjorde vistelsen till ett oförglömligt minne.

Fotodag nr.2 vaknar vi upp i ett snötäckt Montana. Temperaturen visar -3. Det kan man inte tro när man ser bilderna ovan från näst sista plåtningsdagen, som visar en temperatur på 18 grader och varmare blev det! När jag åkte hem stannade teamet kvar och plåtade ett par dagar till. De fick uppleva en temperaturstegrning på 33 grader. Som lägst -3 grader  och högst 30 grader, otroligt!

In action: En rödrosig stylist täckt från topp till tå  i en trång buss tillsammans med en modell. Det är livet!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: