seebyemy

80-talet får bli helgens stylingtema!

In Allmänt on februari 13, 2009 at 2:44 e m

Jag växte upp på 80-talet i en liten håla i Sverige med kompisar och djur runt knuten. Det var tider! Men vad minns jag egentligen; mer än snedlugg, ”Touch me” t-shirts stora som hus, stentvättade jeans, bredspåriga manchesterbyxor, acqua limone-tröjor och usa-sockar. Jag var nog tyvärr lite för ung; jag var ingen deltagare i team pudel och team headbang och sjöng Mama ketchup till låten Oh Mama och tyckte ändå att det var den bästa låt jag hört.

Önskar att jag fått ta del av det storstilade 80-talet men sörjer inte för det. 2002 smög sig trenden tillbaka och vad var inte mer passande än att ha en kusin som levde loppan på 80-talet. Men blev sjösjuk 2002 av att se sina paltor hänga på min bodylicious. Hon var sent from heaven!! Jag och vår gemensamma vän skrek och tjöt av extas! Hon hade sparat ALLT. Vilken skattjakt! Oversize-tröjor (fanns inte att få tag på då) resårbälten i alla regnbågens färger, sammets/bomulls tub-kjolar. Svettisbyxor i sammet som hon behöll som mysbyxa HEMMA!! Jag höll på att äta upp henne och hoppa i byxan efteråt 🙂

Tjejer vi har haft så underbart genom åren. Kan inte fatta att sju år har gått, men vad många goda minnen vi har skapat tillsammans. Detta är bara ett av alla!! bye the way …. you are the worlds greatest!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: