seebyemy

Vänner får mig att leva

In Allmänt on februari 13, 2009 at 9:41 f m

Jag är saligt tacksam för Er, mina underbara vänner. Ibland blir man så uppsyltad över obetydliga dock nödvändiga saker, så ni – världens Bästa nerprioriteras.

Mitt Enda nyårslöfte för 2009 är att jag ska värna om Er och visa vad ni betyder, och också själv förstå att i de mörkaste stunder finns inget mer upplyftande än att höra era fantastiska stämmor i luren. Ni är bäst!

Det kom ett brev på posten idag, alldeles nyligen. Hur ofta får man paket/brev år 2009 bortsett från räkningar.. mycket sällan skulle jag säga. Så HUR glad blev jag!!! Fjärilar och gråt om vartannat, så blödig är jag. Det var ett paket!! Brev hade varit spännande men ett paket, kan vara vad som helst ju!

På baksidan stod det Från: Öppna så får du se smile  🙂

Det var en ”Alla hjärtans dag” present från min fantastiska vän som jag känt i 7 år!!! Paketet innehöll två cd-skivor med låtar som sammanfattar ”vår” tid då vi bodde ihop. Tårar! Omslaget på oss Midsommarfina och sprudlande glada! ”Hotta” tjejerna… prästkragar i håret, spets på axlar och toppar, guldskor och coolast av allt var guldhalsbandet med texten ”HOT”!!! 3 bokstäver – 3 heta brudar :))))

Nu ska jag mata in den ”sketabra” skivan i stereon och mata mig själv med Palle Kuling mjölkchoklad som också låg i paketet. Tack söta!!! by the way … I love you!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: