seebyemy

två steg närmare

In Okategoriserade on februari 1, 2010 at 9:02 e m

Nu är det bara dagar kvar tills slutet är här. Och när det närmar sig, då går det fort. ”Min sten” har jag nött ner bit för bit under de tre år som har gått; en lång känslomässig epok. Den har varit blossande varm, lärorik och spännande otal gånger, men också slitsamt inrutad. Nu lägger jag den åt sidan en gång för alla, redo att låta den få samla damm.
Utkast ur boken:
Vi är trötta, jet-laggade och hungriga. Ögonfallande, turkosskimrande vågor lika blöta och friska som sippen av mitt vita glas vin. Dimman lägger sig och ersätts av vacker kuperad natur. Vår minibussen travar på genom natur, på väg ut mot mjuka sanddynor och ett skrikande hav. En vind viskar till oss, och snart rör sig lena fotsulor i sanden, i lekfulla språng.

Många tankar, människor och roliga händelser lämnar jag bakom mig. Om ett tag kommer en ny bok dyka upp, med många spännande kapitel att krama!

”Gör nya spår”

Jag trampar upp fler spår. En del tätt, tätt på en rak linje andra är utplacerade utan en endaste tanke bakom.

Spåren är tydliga. Men var de leder är fortfarande obestämt.

På något sätt känns det som att jag ÄR på rätt spår. Jag träffar människor som har liknade intressen som jag, liknande värderingar och liknande syn på livet.

Mitt liv är inte det minsta inrutat nu. Varje dag lär jag mig något nytt eller tänker nytt. Det kan vara en produktutveckling eller en fallfärdig sida hos mig, som behöver rustas upp. Jag tar hand om all den kreativa energi som bubblar inom mig.

En liten önskan jag har är en framtid där alla människor arbetar och lever i rättvisa förhållanden och en mer miljö medveten framtid. Om solens alla 1000 000 000 000 000 000 strålar ska få fortsätta ge värme och växtlighet till jorden, måste vi alla tänka på hur vi lever idag. Hur många gör eg. det?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: