seebyemy

Snart blir jag Söderböna. Äntligen!

In Inspiration on februari 26, 2011 at 12:34 e m

…och kommer att hänga b.la. HÄR!

Frossa vintage i ny butik på Södermalm!
En av Södermalms nya vintagebutiker är Fanny och Magdalena Kellermans Vintage & Mint. Här hittar man väl utvalda vintagekläder av såväl okänd design som från de stora europeiska och amerikanska modehusen.

Utbudet är varierat och lockar till förtjusta utrop från klädesintresserade av alla åldrar eftersom årtionden vilar huller om buller på de smakfullt välfyllda klädstängerna. Tanken enligt Fanny Kellerman är att vare sig man är intresserad av second hand och vintage eller helt ny på området så ska man kunna hitta kläder att bli förtjust i hos dem. Allting är noggrant utvalt av mor och dotter Kellerman för att hålla en röd men alltid lika spännande tråd av kläder i butiken.

Känn nostalgin, dröm dig tillbaka eller bara fascineras av svunna tiders mode när du vandrar omkring i de fräscha, avskalade lokalerna i vitt. Med sina två våningsplan och devisen att, till skillnad från många second handaffärer, inte totalt täcka golv till tak med kläder är det luftigt och lätt att se och hitta sina personliga guldkorn. Mor och dotter har skapat en miljö där de erbjuder mode och kläder på ett sätt där deras kunskaper inom olika områden kommer väl till pass. Det gillar vi skarpt.

Fynda vackra smycken i alla möjliga olika stilar till ruskigt bra priser, kläm på en äkta Mary Quantbody i sprakande silver, hitta nyckelplagg från modehusens mest kända kollektioner, dra med försiktiga fingrar över spröda spetsdetaljer på de många nattlinnena och aftonrockarna eller prova en av modisten Magdalenas utsökta hattar. Såväl okända som extremt välkända märken hänger sida vid sida och man hittar plagg från allt emellan Vivianne Westwood till helt hemmasydda skapelser med bara de handgjorda stygnen som signatur. Hos Kellerman kan man stilla lystmätet vad man än är ute efter i vintage- såväl som modeälskarväg. För dig som inte bor i Stockholm, eller kanske bara inte orkar ta dig in till stan, kan vi rekommendera den nya webbshoppen .

Fanny och Magdalena Kellerman Vintage & Mint (fler bilder) | Östgötagatan 66

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: