seebyemy

Bondegatan – Loppis, marknad & härliga människor

In Inspiration on augusti 27, 2011 at 9:27 e m

Bondens marknad o loppis anordnas en gång om året på mitt fina Södermalm. Där var jag och en vän idag och strosade i solen, bland högar av kläder och tunnelbans-trängsel men det är annorlunda när ingen har bråttom och alla skiner som små solar. På vart tionde bord fanns något ätbart som majskolvar, kladdkaka, bullar eller kakor och det är jag sjukt svag för.

Jag träffade på en underbar tjej som stack ut från Stockholms trendigt blonda svall och tros-korta jeansshorts. Med sin härliga energi och sköna stil gjorde hon ett grymt intryck på mig. Henne gillar SEE BY EMY och blir vår första STREET BY EMY girl =)

Så fort jag har investerat i en flash-igare kamera kommer jag att börja plåta Söder-bönor från gatan. Jag hoppas på att få inspirera er med guldkorn från tjejer och killar som vågar sticka ut eller som har en personlig känsla och öga för härliga kombinationer.

Mode ska vara KUL och inspirerande, eller hur?!

Söder-bönan EMY

Annonser
  1. Åhåhå, vem är det, om inte min härliga Ida! Kul att hon inspirerar dig, precis som alla andra. Grymt härlig brud det där! 🙂

    • Hej Fanny!
      Välkommen till SEE BY EMY. Din Ida 🙂 är inte rädd att stå för vem hon är, det gillar jag skarpt! Tillsammans med sin sprudlande och öppna personlighet kommer hon att fortsätta inspirera! Citat av min kära vän Josefin – ”Emy det är du som sätter trenderna. Jag bara följer ;)” Trendsetter eller ej – Våga stå för din stil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: