seebyemy

FASHION ska vara personligt och roligt!

In Inspiration on november 19, 2011 at 7:42 e m

Nu får jag väl ändå se till att ta till mig mina vänners kommentarer och bjussa på lite stylingstips 😉 Jag jobbar ju ändå på Sveriges ledande modeföretag, har stajlat modeller i jobbet och har alltid älskat stajling. Och var jag än rör mig tittar jag efter unika prylar och kläder, som framkallar varma känslor hos mig. Det vill jag förmedla till er mina hjärtan!

Hets och press kommer ni inte hitta på min blogg. Jag vill ha distans till shopping så att det inte blir en alternativ utväg till att må bra. Tillfällig lycka, ja absolut! Men en långvarig och jämn tillfredställelse går inte att hitta via shopping. Pressa inte fram den där ”it-väskan” du bara måste ha! Då blir det inget bra. Håll ögonen öppna, vid rätt väska bränner det till rejält i bröstet och då är det något av värde, för Dig! Köp inget bara för att imponera på andra! Jag älskar mode som berör och det får gärna finnas en historia bakom. Jag kommer att beskriva min känsla till några inköp i nedan bilder. Jag vill att du ska känna dig fin och träda fram som den underbara person du är i din stil.
Klicka på första bilden för att titta på bilderna i bildspelsform.

Annonser
  1. Heeeje!!
    Men tjena vad du har bloggat!! Flera om dagen, oj oj vad roligt!! Gillar dina foton verkligen inspirerande. Jag får nog ta och köpa mig en en transparant blus/skjorta- himla fint och kan varieras med olika linnen under. Sen blir jag såååå glad att se min Emy oxå<3

    Puss Any

  2. Jaaaa min Any! Det är lite tack vare dig som jag har kommit igång och sedan fick jag mersmak. Jag har så mycket som jag vill hitta på hela tiden så detta blir lite som en samlingsplats, där jag kan få ner alla ideér på papper. Då är det lättare att planera och styra åt rätt håll. Hihi. Och bilder är alltid kul att titta på 😛 Tack ❤ för pepp! En transparent blus ska du ha! Fint med olika linnen under, som du sa och jätte-fint att bryta av med andra kvalitéer som stickat & bomull till den.

    Puss fina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: