seebyemy

En helt vanlig sprudlande måndag !

In Allmänt on november 21, 2011 at 8:56 e m

Livet är härligt, tack vare fina vänner! Jag kom precis hem efter en härlig måndag som innehöll intressanta diskussioner på jobbet, och häng med härliga kollegor som varje dag förgyller min vardag. Jag har verkligen ett underbart jobb! Mitt inlägg idag handlar om hur mycket vänner och människor omkring oss betyder, och det tycker jag är viktigt att trycka lite extra på idag. Livet hade varit otroligt ensamt, enkelspårigt och outvecklande utan alla olika personligheter och individer som vi kommer i kontakt med varje dag. Jag skulle kunna rada upp så många negativt klingande ord som är förknippat med detta. Jag förflyttar mig från min prinsess-stol och gosar ner mig i soffan, och får en härlig känsla av kvällens spontana middag som bestämdes snabbt och lätt över en kort samtal i eftermiddags. Min vän strosade på stan och ville ses, så jag föreslog att vi skulle ses på Creperiet fyra knop nära Götgatan. Vi sågs på en avslappnad spontan-middag med ett glas rött och många underbara samtalsämnen. Måndags-lyx med en varm vän! Tack till min vackraste Lina!

Tips: Vänta inte på att livet ska börja, du lever det varje dag. Se till att verkligen ta vara på alla härliga vänner och människor du har omkring dig. Det är livet.

Jag har mycket roligt i mitt liv som jag ska dela med mig till er! Lämna gärna kommentarer på saker som förgyller stunder i ert liv. Ibland kan kreativiteten sina, och då kan lite påfyllning och inspiration räcka för att komma igång igen. Jag hamnar ofta där, tom och trött och glömmer vad jag verkligen har. Då är det viktigt att bryta dessa negativa tankar och bli inspirerad av någon annan. Vi behöver varandra för att fungera och växa. Jag fick jätte fina tips och tänkvärda ord av Lina i kväll, så nu kan jag räta upp min svajiga kropp igen och målmedvetet söka mig åt rätt vädersträck.

Jag har en fantastisk lägenhet som kommer att bli omtalad på min blogg framåt. Den är väldigt speciell och jag tror att ni kommer att få många roliga tips och fina bilder att titta på. With a little help from my friends kommer det här gå vägen 🙂 Vi har satt 5:e januari som fix o målardag, så inom kort kommer ni få följa med ”Hemma hos EMY”. Det kommer bli sjukt spännande, jag lovar!

Jag har många kreativa fingrar båda i min familj, släkt och hos vänner som kommer att vara med på ett eller annat sätt. Självklart är jag super tacksam för fina tips från er också!!

Nu fortsätter vi att sparka igång måndagarna framöver med ljus-lyktor i höstmörkret.

Och träffas och prata om en härlig vintersemester, spa-helg eller planera glöggmys! Litet som stort förgyller, bara vi gör det tillsammans. Jag ger er en härlig inspirationsbild från ”The Raleigh Hotel” i Miami.

Kram på er alla.
/Emy

Annonser
  1. Kram på dig. Du skriver riktigt fint. =)
    Hoppas vi kan ses när jag är hemma en snabbis över jul. STOR KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: