seebyemy

Trött och tankspridd denna tisdag!

In Allmänt on november 22, 2011 at 5:21 e m

Jag börjar med en välförkänt power-sleep för att över huvudtaget orka med någonting i kväll. Det har varit en innehållsrik dag med ett något känslosamt avsked av en kollega som har tänkt att bli mamma istället, så idag kastade hon in handduken. Hon avslutade med att bjuda oss på världens sötaste och smarrigaste kakor/praliner som såg ut som chokladflarn och var bakade på ett lager stelnad mjölkchoklad och ett lager stelnad vit choklad med orginal polkagris-bitar som strössel. Vi hängde länge över de goda verken och kvittrade glatt. Efter det var det kö till kranvattnet 😉 Tack Louise för ditt kvitter & mästervärk, du kommer att bli bästa hemma-morsan och ha besök för jämnan. När får vi komma på besök? 😉

Innan denna fantastiska efterrätt gick vi i samlad trupp till O’learys för en fin och mastig avskedslunch för Louise. Det måste ha varit rekord i antal hamburgetallrikar till samma sällskap, se så där 15 st fick jag det till. Vi fick extra lyxigt besök av mammalediga Lisa och hennes guldkorn Vera. Lisa fick äta i lugn och ro medan Vera förflyttades mellan oss alla. Jag fick en supermysig stund med Vera och en god koff kaffi, det är nog livet ändå?! Tills jag skaffar en egen liten Vera så håller jag mig nära när jag får chansen, iallafall med gosingar som Vera, som stormös hos mig idag.

Nu slumrar jag in i dimman en stund. Sedan blir det lite mer kring dagens händelser och planering av mitt framtida kök och ”walk-in closet”. Tänkte även berätta att jag har min första kund spikad, jippi!!! Snart kommer det bli hets kring världskartor och vackra skoltavlor, så passa på när de bästa finns kvar!

Kram så länge.
/Emy

Det blev ingen sömn så jag får gå och lägga mig tidigt istället.
Denna tisdag började med en frukost kl. 7.10 med min vän Malena. Vi älskar att börja fredagar med god frukost och mycket prat, smygstarta helgen 🙂 Denna fredagen ska jag på min farmors begravning så vi fick ändra frukost-daten till idag. Det är mysigt att gå upp tidigt och se fönster tändas, ett efter ett i fastigheten mitt i mot. Och sedan börja dagen i ett lugnt tempo och mycket mys!

Mina tankar kretsar ofta kring min ”fasta punkt” – min lägenhet som är i behov av renovering och komplettering. Jag behöver en inbyggd spis, spishäll, fläkt, ett kylskåp och gärna kakel och diskho till mitt kök. Jag kommer att behålla skåpen, luckor och knopparna som det se ut nu. Sedan ska jag ha en stor diskbänk, avlastningsyta och golv i betong och nya hyllor på väggen. Nu måste jag frigöra tid att skissa på detta och leta fram grejerna så att två snälla grabbar kan sätta igång.

Sedan måste jag köpa garderobsförvaring till mitt ”walk in closet” tills den 5:e december, för då ska jag och Lina spänna våra vackra muskulösa kroppar och måla väggar och borra upp förvaringsmaterial. Det ska bli spännande!

Det låter som om det inte har hänt mycket här sedan jag flyttade in i min mjölkbutik den sista mars i år, men det har det faktiskt gjort 🙂 Jag kommer lägga upp några bevis och fina bilder alldeles snart .. på ett häftigt bord byggt av bräder och bockar och en säng byggd av en träsoffa.

Jag brinner för att skapa och gärna använda återvunnet material med en ruff yta, polerat är inte min grej alls! Så häng med i mina svängar och få lite tips och inspiration på vägen, vill säga om ni gillar sekelskiftes-detaljer tillsammans med industriell inredning ❤

Kram
/Emy

Annonser
  1. Hej söta! Du får komma och hälsa på närsom 🙂 Det kanske är ett glatt litet gäng som vill komma förbi några veckor efter nedkomst, haka på dem vet jag 😉 Kramar

    • Åh tack, det gör jag gärna! Ha nu ett par mysiga dagar och ta hand om dig själv. Perfekt med fotvård idag, klippning i morgon och hinn med att gå på någon show/teater innan lördag. Hihi sedan är du start-klar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: