seebyemy

Kom hem till mig om några månader ;) tills dess..

In Inredning on februari 20, 2012 at 2:27 e m

Jag ser fram emot att förvandla min underbara lilla mjölk-butik till en cool, personlig och mysig lägenhet. Tills dagen då det är dax förgyller jag tiden med att leta efter härliga inspirationsbilder. De jag har hittat får mig att längta! Jag kan knappt bärga mig tills renorveringen sätter igång! Hoppas hoppas att det blir snart.

Kom gärna med kommentarer på vad ni gillar och inte gillar? Vackra prylar är livet, gärna med en gedigen historia ❤ Njut med alla dina sinnen, det gör jag.

Em.

Annonser
  1. Så schysta grejer! Kan se det framför mig i din lilla lya:)
    Tack för inspiration!
    Kramar!

  2. Alla bilder är härliga, men jag gillar det mer ombonade. Trägolv, långa och många bokhyllor, vaser fyllda med färgglada blommor, misspassade stolar till ett gammalt träbord. Fram med det naturliga. Kram

    • Tack för härliga kommentarer Loisen! 😉 Älskar också det naturliga! Det ska det vara – betong, sten, trä, metall som bara blir finare med åren. Vaserna av gamla glasflaskor är så mysiga tillsammans med olika blommor i färg. Den väggfasta diskbänken i naturmaterial kommer jag kopiera rakt av 😛 Långa hyllor på väggen skapar en skön ombonad känsla. Stort träbord med stolar i olika utseenden och material ska det vara 🙂 Problemet är bara att få plats med allt fint. Kram till dig där hemma!

  3. Förresten, varför kan jag inte följa dig på Bloglovin’?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: