seebyemy

Solen lyser upp stockholm denna ”spännande” tisdag.

In Inredning on februari 21, 2012 at 1:11 e m

Tack för alla era härliga kommentarer igår och roligt att ni blir inspirerade av det jag lägger ut och bloggar om. Jag har alltid haft projekt på gång och inser att jag alltid kommer att ha det, och varför inte dela det med er. Jag kommer alltid att bo långt ifrån många av er som jag tycker så mycket om! Vi kan dela saker här istället för att försöka ta igen allt när vi ses, eller hur?
Jag fick oväntat besök att två underbara herrar från min hemort i morse! Kling i kaffe-koppen 😉 De levererade den finaste presenten jag kunde önska mig. Nu kommer snart storbandet kunna repa hemma hos mig 😛 Jag har plåtat leveransen så bilder kommer i kväll, hihiii!


Efter det tog det ett tag innan jag kunde lugna ner mig, så med ruset i kroppen svängde jag förbi verkstan och lämnade in mormor Elsa’s vackra cykel. Sedan stannade jag till i idyllen hos ”Johan & Nyström” där jag fick en inspirationsstund om kaffebönor från Costa rica och Brasilien. Jag drack en grym latte av smaken ”Dogyard”. Namnet Dogyard kom till efter att ”Johan & Nyström-gänget” hittat många små undangömda kaffeodlingar (= dogyard) som de köper från och blandar olika bönor för att få fram de bästa smakerna. Jag gillar hela konceptet och dem!

Med Stockholms godaste latte i handen, solen i ansiktet och värme omkring mig gick jag min vanliga promenad till fina jobbet. Insåg att jag hade ett missat samtal, jag ringde 222 och lyssnade av det efterlängtade röstmeddelandet. Jag ringde upp och redan på torsdag kommer jag kunna återkomma till detta och berätta mer, förhoppningsvis! Det skuller vara otroligt spännande och överväldigande. Men jag vågar inte hoppas. Jag lämnar det här och tar upp tråden i slutet av veckan 🙂

Njut av vackert väder, ”iallafall i Stockholm” 😉 och gott kaffe en varm tisdag som denna.

Kram Em

Annonser
  1. nu blev man ju vääääldigt nyfiken……spännande!
    Puss från Any

  2. Puss tillbaka och håll tummen !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: