seebyemy

”The way we live” by EMY

In Okategoriserade on augusti 29, 2012 at 5:37 e m

Hej på er denna ”lill-lördag”!

I förrgår målade jag 2:a lagret på krit-färgs-väggen i arbetsrummet, men hade inte färg till väggen i köket så jag lämnade kaoset hemma och pös iväg till mina underbara vänner. Jag cyklade ”in” på pizzerian ”Oliven” på Folkungagatan och beställde en pizza till hälften vegetarisk och hälften parma. Sedan tog jag min gigantiska pizza och promenerade ner mot Nytorget. På vägen till ”boysen” ringde jag Sara som kom ut i kvällen och små-pratade lite. Vi satt på staketet utanför hennes lilla våning och mös. Sedan gick vidare mot mitt mål – till mina favorit-killar Palle & Mattias. De sken upp som små gyllene solar av den medhavda pizzan med tillbehör. Vi hade en helt underbar kväll med middag, gitarr-spel och Washington DC-prat. Jag njuter av vår lilla kvadrat och hem i hjärtat av Söder 🙂

En bok som får tala:

Igår bläddrade jag igenom IKEA-katalogen och blev faktiskt inspirerad. Tror det eller ej! ANY – something is going on here?! 🙂 Jag hittade ett jättefint klädskåp som jag tror får en plats i mitt hem. Pryl no.2 från IKEA, och undra på om det inte blir fler. Tack ANY – IKEA’s bästa kommunikatör och inredare som jag känner, för inspiration till många praktiska lösningar! Fråga – Finns BILLY bokhyllekombination kvar i sortimentet och är garderoben som visas på sid. 160-161 i 2012 IKEA-katalogen BLLLY?

Jag behöver en bra förvarings-garderob för tröjor, böcker och annat. Hoppas, hoppas att BILLY kan leverera!

Sedan pratade jag med min fina vän Cici som är designer, om vilka gardiner jag ska satsa på. Eftersom jag behöver massor! av tyg så behövde jag specialist-hjälp och spenderade fredag eftermiddag med Cici på ”Tygverket” på S:t Paulsgatan. Jag kände ett lugn och en oerhörd tacksamhet över att Cici tog sig tid att stryka runt i tyg-havet för att hitta det jag sökte efter och samtidigt komma med massor av tips och förslag. Värme i mitt lilla hjärta! Jag tog 8st prover med mig hem och funderar fortfarande över känslan och kvalité. I morgon tar jag vägen förbi hem från jobbet och börjar med 3,5 meter tyg! Tips från coachen. Totalt behöver jag 14 meter tyg till 2 fönster, men frågan är om jag inte ska blanda och ge lite. Gå på den ”Stockholmsvita” till alla längder men blanda tyger. Kan bli ett spännande resultat.

Bild på de jag gillar:

Här ska de härliga gardinerna hänga och ge mig lite ”privacy” och ombonad känsla 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: